چرا ادیان به روش های علمی اهمیت نمی دهند؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه
بدون دیدگاه
رژه عید پاک مسیحیان

تمامی مذاهب اصرار بر این دارند که حقیقت را پیدا کرده اند. با وجود اینکه صدها دین دیگر نیز همین ادعا را دارند و حتی همین ادیان نیز شامل هزاران فرقه و مذهب مختلف هستند که هر یک اعتقادات و موعظه ها و منبر های خاص خودشان را دارند. این موضوع شاید برای شما هم تعجب انگیز باشد. اگر ادیان واقعا مدعی دستیابی به حقیقت هستند، انتظار چه رفتاری از آنها خواهید داشت؟

به طور حتم شما از کسانی که صاحب حق و حقیقت هستند انتظار مشاهده جنگ های مذهبی یا بین فرقه ای نخواهید داشت. مانند جنگ هایی که بین مسلمانان شیعه و سنی، کاتولیک ها و پروتستان ها، هندو ها و … رخ می دهد. بدیهی است شما با کشتن افرادی که عقاید متفاوت با شما دارند ادعای حقانیت خود را نمی توانید اثبات کنید.

ما به عنوان جامعه آتئیست ها پیشنهاد دیگری برای پیروان مذاهب و خداباوران داریم. پیشنهاد ما این است که به جای جنگ و خونریزی و اثبات ادعای حقانیت بوسیله زور و کشتار مخالفین بهتر است که در مراکز آموزش عالی سراسر جهان تیم های تحقیقاتی مشتکل از پیروان ادیان مختلف، دانشمندان علوم مختلف، کیهان شناسان را تشکیل دهیم تا به صورت شبانه روزی شواهد ارائه شده هر یک از ادیان را به دقت بررسی کنند، تیم ها را به سفرهای باستان شناسی و تحقیقاتی اعزام کنند و این قدرت را داشته باشند تا در صورتی که هر یک از ادیان نتوانست حقانیت خود را اثبات کند از لیست ادیان حذف شود و به نوعی منحل اعلام شود.

بدون شک هیچ یک از ادیان به خصوص افرادی که از راه دین منافع زیادی کسب می کنند (مانند ولی فقیه، مراجع تقلید، پاپ، رهبر بودا و … ) مایل به پذیرش شکست خود نخواهند بود ولی حداقل انتظاری که می توان از آنها داشت این است که اگر پوسیده بودن خرافاتی که به آن اعتقاد دارند اثبات شد، جرات تغییر در افکار و نگرش خود و پیروان خود را داشته باشند.

اما آنچه که در دنیای واقعی مشاهده می کنیم، جنگ و کشتار روزانه پیروان ادیان مختلف است. هنوز با گذشت هزاران سال از پیدایش ادیان مختلف و پیشرفت علوم و دانش بشری شاهد جزم اندیشی های خشک و غیر قابل تغییر افراد مذهبی هستیم که آتش جنگ و کشتار را در گوشه و کنار دنیا شعله ورتر می سازند.

تنها نتیجه ای که می توان گرفت این است که نه تنها هیچ یک از ادیان حقیقت جهان هستی را کشف نکرده اند بلکه کمترین اهمیتی نیز برای حقیقت و اثبات حقانیت خود قائل نیستند. ادیان در واقع بر پایه خرافات و اعتقادات گذشتگان استوار هستند و به همین دلیل است که آنها به تلقین خرافات بر کودکان تکیه می کنند و نه استدلال های منطقی و علمی با اذهان باز و پرسشگر.

ادیان به دنبال یافتن حقیقت نبوده اند بلکه استراتژی آنها همیشه دفاع از دروغ و خرافات بوده است.

صفحه اینستاگرام آتئیست ایران
کانال تلگرام آتئیست ایران

این مطالب را به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست